Wees op tijd!  
Kom 15min vroeger zodat je voldoende tijd hebt om je skates en bescherming aan te doen. Neem de gepaste kleedkamer (aanwijzing op deur). 

Draag je bescherming: helm + polsen 
We zijn verantwoordelijk voor jouw veiligheid!  Daarom laten we niet toe dat je deelneemt aan de training zonder een helm en pols bescherming. Extra bescherming knie / elleboog aangewezen 

Respecteer de indeling van de zaal 
We delen de zaal telkens op in 2, blijf op de aan jou aangewezen helft van de zaal opdat je de andere groep niet hindert. 

Respecteer (het fluitsignaal van) je coach 
Je coach is er speciaal voor jou om je plezier te laten beleven in het skaten. Respecteer daarom je coach en zijn fluitsignaal! We proberen de stembanden van onze coaches zoveel mogelijk te sparen, wees daarom stilletjes als hij je instructies geeft.  

Zet je drankje klaar op de bank bij aanvang van de training 
Een verfrissing om tijdens de pauze te drinken zet je klaar op de bank aan jouw helft van het terrein.  

Maak na je les de zaal vrij 
Na jouw training is het de beurt aan anderen om zich uit te leven in de sporthal. Ga dus na je training naar je mama en papa die op je wachten in je kleedkamer. 

Kinderen en volwassen gevorderden wachten in de gang en NIET in de zaal 
Voor jouw training, zijn onze hockeyers aan het trainen, zoals je al hebt gezien dragen zij nog een heleboel meer bescherming dan jij tijdens het skaten. Deze dragen ze om zich te beschermen tegen de pucks waarmee ze spelen.
Blijf dus in de gang wachten tot de les begint.

Ouders volgen de training vanuit de cafetaria 
We vragen aan je mama en papa om als ze dit willen je training te volgen boven in de cafetaria, zo wordt jij niet afgeleid tijdens je training. Na de training wachten mama en papa je op in de gang of kleedkamer. 

Naamteken je gerief 
Het beschermingsmateriaal dat je aandoet voorzie je van je naam of initialen. Als je het al een keertje vergeet is het gauw teruggevonden.
Op je helm kleef je aan de voorzijde je voornaam.

Heb respect voor elkaars kunnen!
Tot slot misschien wel het belangrijkste.